*

На 7-ми декември с вълнуваща празнична програма грейна Коледната елха в Центъра на Етрополе. Запалването на светлините беше предшествано от весела празнична програма, която бе подготвена от ръководството и учениците от ОУ ,,Христо Ботев‘‘- гр. Етрополе. По този начин бе продължена дългогодишната ни традиция, малчуганите да запалват коледното настроение в сърцата ни. С мили думи, коледни песни и танци, учениците ни пренесоха в една вълшебна коледна приказка и ни заредиха с много настроение.

Тържественото запалване на светлинките постави началото на коледно-новогодишните празници, изпълнени с настроение и нестихващи надежди за по-добри дни. Коледната нощ носи на всички нас, на нашите семейства, близки и приятели онази искрица от Божественото начало, която ще ни вдъхнови за добри начинания и дела през 2023 година.

Поздрав по случай наближаващите светли Коледни и Новогодишни празници, към всички граждани, отправи заместник-кметът на Община Етрополе Станка Димитрова.

Кулминационният момент, очакван с нетърпение от най-мъничките и не само, бе запалването на светлините на елхата. Трима от възпитаниците на СУ „Христо Ясенов”, които през изминалата година достигнаха национални и международни призови места запалиха светлините на елхата. Коледната елха светна в пълния си блясък, а нейните светлини озариха не само всичко наоколо, но и душите на хората. 

Източник-ботевград.нюз: https://botevgrad.news/2022/12/08/%d0%b3%d1%80%d0%b5%d0%b9%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5%d0%bb%d1%85%d0%b0-%d0%b2-%d0%b5%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b5/