*

За Коледа и Нова година Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, зарадва за поредна година децата от десет детски градини в Етрополе и Средногорието.
Компанията дари средства за закупуване на играчки и помагала на детските заведения, като част от своята корпоративна социална отговорност.
Малките палавници от община Етрополе – от Детска ясла ,,Патиланци‘‘, ЦДГ ,,Звънче‘‘, ЦДГ ,,Еделвайс‘‘ и ЦДГ ,,Слънчице‘‘ и от Средногорието – от ОДЗ „Дора Габе“, с. Мирково, ОДЗ “Щастливо детство“, с. Чавдар, ОДЗ „Ханс Кристиян Андерсен“, с. Челопеч, ОДЗ „Слънце“- гр. Златица и филиал към ОДЗ „Слънце“ и ЦДГ „Евлампия Векилова“- гр. Копривщица, посрещнаха с радост новите си придобивки и се впуснаха във весели игри.
Благотворителната инициатива на Елаците-Мед е в помощ на колективите от детските градини в работата им за развитието потенциала на децата, техните умения и таланти. С новите играчки и пособия игрите и учебният процес ще бъдат още по-забавни, желани и ползотворни.
Ръководствата на детските заведения изказаха сърдечна благодарност към ръководството и целия екип на компанията за съпричастността и приятелския жест.
Щастливи, малчуганите пожелаха на своите дарители през 2023 година здраве, успехи и просперитет.
С тази своя инициатива Елаците-Мед АД дава своя принос за общата кауза децата да растат пълноценно, да им бъдат осигурени необходимите условия за качествен учебно-възпитателен процес и да има повече детски усмивки.