*

Инициативата награждава българските компании – лидери в своя сектор на икономиката

Елаците-Мед АД, част от Група ГЕОТЕХМИН, получи награда в класацията TRUE LEADERS на ICAP CRIF България, като лидер в добивния сектор.

В присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации, TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония на 8 декември в Гранд Хотел Милениум София.

Наградата на Елаците-Мед АД бе връчена на инж. Стоил Димитров, генерален директор „Производство“ от г-жа Иванка Иванова, главен оперативен директор и член на Борда на директорите на Орбико България и Румъния.

„За нас тази награда е оценка за нашата работа и е ясен знак, че вървим в правилната посока. Компанията реализира през годините дълготрайни инвестиции, запазва и разкрива нови работни места, инвестира в иновации и се грижи за природата и местните общности“, каза инж. Димитров.

За 10-та поредна година инициативата отличава компании, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

ICAP CRIF Bulgaria, част от бившата ICAP е най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 Декември 2021 г., след придобиване, стана част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента.