*

Добре изглеждащият мъж трябва задължително да се грижи за своя стил и да подчертава своите преимущества. Позволени са всички средства, започвайки от спортно елегантните сака и панталони, костюмите, часовниците, кожените чанти или ранички и стигайки до мъжките прически. Всичко това ще позволи на мъжа да прави добро впечатление на дамите около него. Но и всичко това ще изглежда нелепо, ако не поддържате редовно визията на своята коса и брада, ако имате такава. От известно време насам често виждаме мъже с така наречената „тридневна брада”, която е още един начин да се привлече женското внимание, но и която изисква редовна грижа. Отдавна отмина времето, когато за мъжа беше достатъчно да измие косата си и да я среши.
Често се смята, че само мъжете в големите градове се грижат за своя имидж и външен вид, но Етрополе доказва, че и при нас вече може да се посещава специалист в мъжкото подстригване и брада.Чудесно е, че един млад човек – Боян Ботев, е преминал специализирано обучение в тази област и има огромното желание да се докаже на професионалното поприще, което си е избрал. Мъжката половина в нашия град вече може спокойно да се остави в ръцете на професионален барбер за оформянето на тяхната модерна визия и прическа, защото именно това е мъжката визитна картичка в обществото. А и звучи много по-престижно да кажеш, че посещаваш своя професионален барбер.

Професионалистът Боян Ботев Ви кани във фризьорски салон „Маги” на улица ”Георги Антонов” №18 (в близост до кафенето на организацията ”Баста”), след 17 часа. Там ще Ви посрещнат с усмивка, любезно отношение и съвети как да се грижите за своята мъжка визия! Нека дадем шанс на младостта и уменията на Боян!    

Автор на материала: Любопитната приятелка