*

На 19.01.2023 г. Клуб „Спорт и здраве – Етрополе“ организира спортен празник за децата от ОУ „Христо Ботев“ – с. Лопян. В спортната надпревара взеха участие учениците от първи до седми клас под ръководството на
техния учител по физическо възпитание и спорт, Иванка Маринова.
Децата се състезаваха в няколко щафетни игри за бързина, за точност, концентрация и баланс. Надпреварата премина под възторжените възгласи на ученици и учители. Изключително ентусиазирани и развълнувани бяха най-
малките. За тях не победата беше водеща, а удоволствието и забавлението от игрите. По-прецизни и точни бяха големите ученици, които в атмосфера на спортсменски дух стигнаха финала.
Игрите под надслов „Здрав дух в здраво тяло“ се превърнаха в празник за всички и завършиха с футболна среща в двора на училището.
За старанието и всеотдайността на децата, спортното сдружение им подари волейболни, футболни и баскетболни топки.
Екипът на Клуб „Спорт и здраве – Етрополе“ благодари на ръководството, на всички учители и ученици от ОУ “Христо Ботев“ – с. Лопян за съдействието, добрата организация и топлото посрещане, както и за изработения от тях плакат с текст „Благодарим, Клуб „Спорт и здраве“.