*

На 02.12 в ресторант Еверест се проведе традиционната благотворителна вечер на дамите от Клуб Inner Wheel Етрополе.

Вечерта беше изпълнена с много изненади и добро настроение.

Президентът на клуба г-жа Василета Вълкова направи отчет за изминалата година. Закупихме абонамент на вестници на настанените в „Дом за стари хора“- Етрополе; Подпомогнахме украинските бежанци настанени в пансиона към СУ “ Христо Ясенов“; Подарихме светлоотразителни жилетки на всички първокласници и спортни пособия; Организирахме международния ден на детето-1- ви юни за деца със специални образователни потребности; изградихме интерактивна детска площадка в центъра на град Етрополе. Общата стойност на направените дарения от клуба са на стойност от 24 000 лв.

За доброто настроение на благотворителната вечер се погрижиха децата от група “ Лакомото мече“ към ДГ „Еделвайс“ с ръководители г-жа Наталия Лакова и г-жа Рени Маринова. Изказваме искрени благодарности на тях и на г-жа Таня Маринова, които за пореден път бяха до нас и ни пренесоха в магията на доброто.

Благодарим на г-жа Калинка Пушкарова, която с порасналите мечопухчета от ДГ „Еделвайс“ ни пренесоха в българския традиционен фолклор.

Специален гост на вечерта беше многообичаният поп изпълнител Дичо.

Тази година със събраните средства от благотворителна вечер ще бъде изградена солна стая в Центъра за социална интеграция и рехабилитация на деца с увреждания. Стаята ще се използва напълно безплатно от гражданите на община Етрополе.

Благодарим на г-жа Валентина Герчева за предоставеното помещение.

Сумата, която събрахме е 20 730 лева, за което благодарим на всички гости, приятели и дарители.

Ние ще продължим да правим добрини и да сбъдваме мечти.

Източник:https://www.facebook.com/profile.php?id=100069849214381