*

На 29 септември 2020 г. от 19:00 ч. в НЧ „Тодор Пеев – 1871“ ще се играе комедията „Различен от всички“ от Алексей Слаповски, представена от ДТ „Иван Димов“.

За пиесата: Млад мъж си търси булка, за да угоди на майка си, и преглежда обявите за женитба в московските вестници. А те са пълни с непонятни съкращения. Как да разкодира М.к.о.ж.т.н.н.н.б.а.и.ч.з.х.з.д.г.н.щ.? А какво е б.м.п.? Началото е с куп забавни ситуации… А после?
Намира ли маминото синче най-великолепната жена и готов ли е за голямата промяна в живота си? Ще приеме ли щастието, когато не е очаквал то да го застигне?
Гледайте прекрасната комедия на руския драматург Алексей Слаповски и се насладете на чудесна актьорска игра и завладяваща музика!

Режисура: Иван Савов Сценография: Юлияна Войкова-Найман
Музика: Асен Аврамов Превод: Василка Бумбарова
Актьорски състав:
Стелиян Николов
Антоанета Станчева
Людмила Стоин
Деляна Хаджиянкова

Билети на касата на читалището.

Цена за билети 8лв. и 10 лв. Работно време на касата: 10.30 ч. – 12.30 ч. и 16.00 ч. – 18.00 ч.

Моля спазвайте противоепидемичните мерки:

„Културни и развлекателни мероприятия (театри, кина, сценични прояви, концерти, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) могат да се организират и провеждат при заетост на местата до 50 % от общия им капацитет на закрито и открито (в т.ч. в читалища, културни домове, частни обекти, военни клубове и други), при спазване на физическа дистанция от 1,5 м… „съгласно Заповед № РД-01-489 от 31.08.2020 г. за въвеждане на противоепидемични мерки на територията на Република България.

Източник: НЧ „Тодор Пеев – 1871“