*

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Обръщам се към Вас по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември!
В началото на най-светлия месец от годината, желая на Вас и Вашите семейства повече поводи за радост, здраве и благоденствие!
Хората с увреждания са част от нашето общество и заслужават внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещат трудностите, за силния дух и стремежа да направят живота си по-пълноценен и по-радостен. Наш дълг е да облекчим трудното им ежедневие и да протегнем приятелска ръка с разбиране. Създавайки равни възможности за личната и професионалната реализация, ръководството на община Етрополе води съзнателна и последователна социална политика в подкрепа на своите съграждани.
Още веднъж искам да засвидетелствам своето уважение към всички Вас, които всеки ден преодолявате трудности, непознати за останалата част от обществото. Зная, че ние, представителите на местната власт, различните институции, а и самите граждани не винаги си даваме сметка за дълбочината на вашите проблеми и има още много какво да свършим, за да облекчим ежедневието ви и да направим живота ви по-лек, по-сигурен и спокоен.
Уверявам Ви, че в мое лице и занапред ще имате подкрепа за решаване на Вашите проблеми и за благородните Ви усилия за достойно и пълноценно участие в обществения живот.

Честит празник!

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ЕТРОПОЛЕ