*

Зрелостниците на Професионална гимназия „Тодор Пеев” – град Етрополе прекрачиха за последен път прага на любимото училище, в което години наред са трупали знания и умения, споделяли са радост и тъга, вълнения и притеснения. С традиционно броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха края на учебната година.

Събитието бе уважено от заместник – кмета на Община Етрополе г-жа Росица Христова, г-н Христо Андреев – Председател на Общински съвет – Етрополе, г-жа Росина Герасимова – Началник отдел „КАОГ“ в Общинска администрация.

Поздрав към зрелостниците отправиха децата от Детска градина „Еделвайс“.

Г-жа Десислава Найденова – Директор на гимназията изпрати випускниците с много мили думи, с пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които предстоят по пътя им, никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват големи рискове.

Поздрав към присъстващите от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров бе отправен от г-жа Росица Христова – заместник – кмет на общината.

Като част от програмата, за поредна година се връчиха „номинации” на ученици. Част от учениците получиха и грамота за показани отлични умения в обучението си, за отговорна, активна и ползотворна работа в извън класните дейности. 

За поредна година ръководството на Община Етрополе направи празничен коктейл за всички абитуриенти.