*

Здравейте приятели!
Мина още една година, още една година в която ние не забравихме за нашата кауза, още една година в която ще докажем, че за нас Левски е много повече от футболен клуб, Левски е кауза!
От утре 01.10.2020г. официално откриваме нашата дарителска кампания „Синя Коледа“ 3 в град Етрополе. Решихме тази година да удължим срока за събиране на средства на два месеца, поради простата причина че по този начин ще могат да се включат повече желаещи.
Синя Коледа се провежда за трети път на територията на град Етрополе, като през първата година бяха раздадени близо половин тон хранителни продукти в три села в община Етрополе, това бяха село Рибарица, село Ямна и село Лопян. Като тогава успяхме да зарадваме 52ма от възрастните хора с най-нисък пенсионен доход в селата. През втората година от нашата кампания успяхме да съберем сума близка до две хиляди лева, като чрез нея успяхме да закупим над един тон храна, която успя да зарадва 185 възрастни хора от селата – Рибарица, Ямна, Лопян, Брусен и Бойковец. Тогава освен финансова помощ от дарителите успяхме да пуснем и няколко различни артикула на търг, които бяхме събирали.
Сега настъпи момента за „Синя Коледа“ 3, като начална дата е 01.10.2020г., а от друга страна средствата ще се събират до 10.12.2020г. Освен финансова помощ, ние приемаме и всякакви артикули свързани с Левски, които може да пуснем на търг в интернет и парите спечелени от търга ще отидат за нашата кауза.
Банковата сметка, по която може да превеждате дарения е лична сметка на мое име Георги Белов. През миналите седмици опитах да направя дарителска сметка, но не успях поради факта, че банките ми изискваха епикриза, която аз реално не мога да им предоставя. Хората, които ме познават знаят, че при подобен тип инициативи правя пълна отчетност за това уверявам всеки един който не ме познава, че абсолютно всеки един лев ще отиде за закупуването на хранителни продукти, като на края на кампанията ще представя пълен отчет на всички събрани средства.
Благодаря Ви за отделеното време, вярвам че тази Коледа ще бъде отново по-хубава и по-синя за нашите баби и дядовци, които са дали на времето мило и драго за нашата родина. Бъдете живи и здрави и само Левски завинаги!
Име на получателя: Георги Белов
Сметка на получателя: BG87STSA93000025892868
Като основание на превода може да напишете: Дарение „Синя Коледа 3“ Етрополе
За всякакви въпроси може да се свържете с мен на телефон 0885219697 или тук в социалната мрежа на лично съобщение.

Линк към ФБ страницата на организатора:

https://www.facebook.com/georgi.belov