*

Център за обществена подкрепа – град Етрополе е социално отговорна компания и като такава водещ приоритет ни е грижата за нашите потребители и граждани на община Етрополе. Във връзка с доказаното наличие на коронавирус (COVID-19) и на територията на България, представляващ заплаха, както за физическото, така и за психическото здраве, приканваме всички потребители и граждани на град Етрополе за отговорно отношение към своето и на околните здраве!
Екипът на ЦОП – Етрополе призовава гражданите на Република България да не се поддават на паника и институциите да дават пример за дисциплина, организираност и ред при овладяването на ситуацията с коронавирус у нас.
Предвид създалата се ситуация и изолация на децата, родителите търсят начин, подкрепа за справяне с оказаното напрежение и стрес, специалистите на ЦОП имат възможност да провеждат индивидуални дистанционни консултации с потребители на социални услуги и жители на община Етрополе. Екипът на ЦОП – Етрополе е готов да се отзове на нуждите на всеки един, като за целта предоставя възможност за консултиране с психолог, педагог и социален работник.
За всички потребители на ЦОП, консултациите ще бъдат провеждани според изготвения им индивидуален план за ползване на социална услуга в ЦОП по предварително изготвен график, online/ вайбър, месинджър, скайп, телефон в работни дни от понеделник до петък от 13:30 до 17:30 ч. За жителите на община Етрополе се предоставят часовете от 09:00 до 12:00 ч., в работни дни.
При необходимост може да позвъните на тел: 0878673093 и на email: cop_etropole@abv.bg