*

Община Етрополе обявява фотоконкурс за снимки под надслов „Красотите на община Етрополе в календар“. Идеята е да покажем местните природни, архитектурни и културни забележителности като ги съберем и съхраним в годишния календар за 2025 г.

Фотосите трябва да съдържат елементи от градския пейзаж или природните дадености, разкриващи уникалната атмосфера и природа на региона през четирите годишни сезона.

В конкурса може да участва всеки, който проявява интерес към него. Условието е да се изпращат максимум до 4 /четири/ броя снимки представени в цифров вид – черно-бели или цветни, тип на файла- JPG или PNG.

Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 1200×1600 пиксела. В начинанието могат участват само авторски снимки.

Фотографиите се изпращат на e-mail: pr@etropolebg.com с посочени: трите имена на автора на снимката, възраст, адрес, телефон за връзка, кратко описание на фотоса и мястото, където е направена.

Фотосите ще бъдат качвани на официалната Фейсбук страница на Община Етрополе, където всеки ще може да даде гласа си за предпочитаната от него снимка. 12 от тях ще бъдат оценени и класирани от комисия.