*

Скъпи етрополци,

За пръв път посетих Етрополе през далечната 1987 година. Поводът беше лагер на представителния футболен отбор на ЦСКА. Първите ми впечатления бяха от топлото посрещане, отношението на хората и не на последно място, чудесната природа. Кариерата ми като футболист, ми даде възможност да посетя десетки страни, стотици градове и села, да се запозная отблизо с велики спортни личности, видни политици, бизнесмени, но за мен винаги от голямо значение са били и тези, с които имам приятелски отношения. Именно това ме кара често да се връщам в Етрополе и да помагам с каквото мога за развитието на този град.

През 2008 година с Емил Димитров създадохме школата по футбол, на която дадох своето име. Работихме за създаване на добра материална база, назначихме качествени треньори, направиха добър подбор на деца и резултатите не закъсняха. През  2011 година станах почетен гражданин на Етрополе, което ме задължава да следя случващото се в този град и да взема отношение по няколко важни въпроса. През  последните години обликът на Етрополе видимо се подобри и всички гости, които съм довел изказват своето възхищение.

За това подкрепям безрезервно кандидатурата на моя приятел Димитър Димитров за следващ мандат.

Номер в бюлетината 69.

Даваме си сметка,че пред нас стоят още нерешени проблеми в здравеопазването, образованието и най-вече по модернизирането на материалната база. Необходимо е да привличат нови инвестиции в производствения сектор. Всичко това ще задържи младите хора в града ни. Но най-важното е да загърбим конфронтацията, личните амбиции и интереси и заедно да градим бъдещето на нашата община!

С уважение,

Христо Стоичков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!