*

Смятам, че наистина е време за ВМРО, най-напред защото мисля, че в 21 век има място за патриотизъм, традиции и семейни ценности и после, защото през годините ние като партия сме доказали, че имаме добри идеи и предложения за решаването на многобройните проблеми в държавата.

ВМРО е партия на 130 години. Тя е легенда и символ на българщината. Била е идеал на нашите деди и продължава да бъде за много хора на всякаква възраст. Тя е съвкупност на братя по убеждение и вяра.

Каузите на ВМРО са свързани предимно с подобряване качеството на живот на българите. Ние винаги сме алармирали за истински важните проблеми в държавата. ВМРО има разработени предложения и програми по най-наболелите въпроси.

Като например:

  • Отстояване на българския държавен суверенитет, което включва както решения за мигрантския натиск, така и водене на външна политика, отговаряща на българският национален интерес.
  • Развитие на енергетиката и отказ от „Зелената сделка“. Строеж на АЕЦ Белене с български реактори, а не със закупени нови, струващи 25 милиарда долара. Наш приоритет е да не позволим затваряне на тецовете.
  • В здравеопазването предлагаме да се повишат заплатите на медицинският персонал, както и откриване на държавни аптеки в малките населени места.
  • Подпомагане на българския бизнес, недопускане на вдигане на преките данъци и ДДС. Разбиване на монополите в енергетиката и търговските вериги. Пренасочване на парите в земеделието към производство на храни, тъй като в момента 70% са внос.
  • Подкрепа на семейството от мъж и жена и стимулиране на грамотната раждаемост.
  • Подобряване на състоянието на армията, като се повишат възнагражденията на военнослужещите и се модернизира техниката.
  • Да се гарантира сигурност за гражданите, чрез преодоляването на битовата и организирана престъпност.
  • Да се наблегне на професионалното обучение в образованието, тъй като дефицита на кадри вече е осезаем.

Моята лична кауза във висока степен се припокрива с каузата на ВМРО.

През трите мандата, в  които съм в управлението на общ. Елин Пелин се сблъсках лично с проблемите, касаещи и повечето хора в страната.

Ние работим много, за да ги разрешим и постигнахме доста добри резултати.

Ремонтирахме всички училища и детски градини във всички населени места, както и читалищата. Създадохме центрове за подпомагане на деца в неравностойно положение.

Реновирахме стадиони, спортни площадки и построихме нова спортна зала.

Стимулираме раждаемостта, като създадохме програма за подпомагане на младите семейства, като помощите достигат до 5000 лева на семейство.

Поетапно реновираме общинските пътища и водопроводната мрежа.

Възобновихме общинското дружество БКД, което ни помага да поддържаме всички обекти в Общината.

Имаме спечелени доста проекти, по които предстои да работим.

Залагаме много на културните мероприятия и празниците, свързани със запазването на нашата национална идентичност.

Готов съм да работя с всеки, който милее за Родината и има кураж и сила, за да се борим заедно за бъдещето на нашата нация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!