ДАМСКИ КЛУБ „ЕВА-2000” – 17 ГОДИНИ ДОБРОТА И ВСЕОТДАЙНА ГРИЖА

По традиция всяка година около Благовещение Дамски клуб „Ева -2000” организира благотворителна вечер. На това събитие сдружението представя дейността си от изминалата година и събира нови средства.
На мероприятието присъстваха Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров, Марин Маринов – председател на Общинския съвет – Етрополе, Росица Христова и Стефан Борисов – заместник – кметове на Община Етрополе, общински съветници, ръководители на фирми и организации, бизнесмени, общественици и представители на различни институции.
Приветствие към всички присъстващи отправи г-жа Ангелина Николова – председател на Дамския клуб. Тя благодари на всички за помощта, която оказват и им пожела да бъдат здрави, щастливи и благословени. Направен бе отчет на изразходваните средства. Приоритет на дамите са децата сираци, но с отворени сърца те помагат и на такива със специални образователни потребности, деца с успехи и възрастни хора, които се нуждаят от финансова подкрепа.
Гостите с радост се насладиха на представените скечове, игри и въпроси, а специално участие взеха ВГ „Ретротон” с ръководител Виолета Цолова. Тази година на събитието бяха събрани 4720 лв., които ще бъдат използвани за благотворителност.
С безброй добри дела, всеотдайност, вяра в доброто и непреклонност пред трудностите, дамите от „Ева -2000” продължават своята инициатива, с която да даряват щастие на хора в затруднено положение.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.