Етрополе

Домът за стари хора в Етрополе отбеляза 15 години от откриването си

Домът за стари хора в Етрополе отбеляза 15 години от откриването си на 9 май 2018 година – Денят на победата и Денят на Европа. Празникът на възрастните хора уважиха десетки, които се събраха в залата на първия етаж в социалното заведение. Важни гости на събитието бяха г-н Димитър Димитров – Кмет на Община Етрополе, г-жа Росица Христова – зам.-кмет на Община Етрополе, началници на институции, колеги и приятели.
По случай празника домакините бяха подготвили артистична програма, с която искрено разсмяха гостите и домуващите. Тя включваше музикални изпълнения и стихове на възрастните хора, сценка на ученици от СУ „Христо Ясенов“ и танци, изпълнени от танцов ансамбъл „Шевица“ от София.
Служителите и потребителите на дома получиха цветя и подаръци и бяха поздравени от Кмета на Община Етрополе, от зам.-кмета Росица Христова и от директора на дома Цветелина Петкова. Персоналът получи специален подарък от Общината – мултифункционално устройство за сканиране и принтиране.
Мероприятието завърши с духането на свещите на тортата и разговор между възрастните хора и Кмета за проблемите, касаещи дома и неговата работа.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.