Етрополе

МЕМОРИАЛЕН ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ В ПАМЕТ НА ВЛАДИМИР ПРОХОРОВ

По инициатива на бивши състезатели на Владимир Прохоров и със съдействието на волейболен клуб Етрополе на 15.07.2017г. (събота) в спортна зала Чавдар в град Етрополе ще се проведе първият мемориален турнир в памет на големия треньор Владимир Прохоров. В турнира участие ще вземат мъжкият отбор на Етрополе,нашите приятели от Ботев-Ихтиман, новосформираният клуб от Своге и бивши състезатели и възпитаници на окривателят на таланти Владимир Прохоров.
Едва ли има човек в България свързан с волейбола, който да не знае кой е Владимир Прохоров. С отбора на Левски жени той печели купата на КЕШ /сега Шампионска лига/ за България. В първенството на страната като треньор има 43 титли, 25 при жените и 18 при юношите и момчетата. Сред волейболните ни треньори тези 43 титли със сигурност са рекорд, но не е изключено да са такива и за целият ни спорт.

13 години от своята тренорска професия, той отдаде на Етрополската волейболна школа, като под негово ръководство Етрополският волейбол се наложи, като един от основните центрове в страна.По тази причина ръководството на ВК“Етрополе“ взе решение да подкрепи инициативата на бившите негови състезатели и да организира ежегоден турнир в негова памет.

ПРОГРАМА:

10.00ч. – ВК“Етрополе“ – ВК“Своге 2016″
11.30ч. – Откриване на турнира
12.00ч. – ВК“Ботев“ Ихтиман – „Сборен отбор от бивши състезатели на Прохоров“
14.30ч. – Мач за ІІІ-ІV място загубилите първите двубой
16.00ч. – Мач за І-ІІ място победителите от първите двубой
17.30ч. – Награждаване и закриване на турнира

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.