*

На 22 и 23 юни в гр. Охрид,се проведе традиционния международен турнир по Таекуон-до ИТФ „Охрид оупън“.

В него взеха участие състезатели от 10 държави .Бълггарски таекуондисти от 12 клуба представиха България и  спечелиха общо 117 медала.

Етрополския клуб „Хуа-Ранг“взе участие с трима свои състезатели ,които  се завърнаха с 1 златен,1 сребърен и 3 бронзови медала.

Отлично представяне на Мирослав Робовешки, който стана първи на форма при момчета 10-11 г. Миро победи своите 10 съперници, като показа изключителна техника и увереност. Единодушно съдиите оцениха това и той спечели златото.

На спаринг той остана трети след като загуби срещата от Минел Калач от Сръбия .

Отлично се представи и най-малката състезателка Златина Йорданова. Тя спечели сребърен и бронзов медал.В дисциплината форма при момичета 8-9 години,където се бореше между 10 състезателки от различни клубове ,Злати показа увереност и успя да се пребори и да се качи на почетната стълбичка на второто място.

Бронзов медал тя спечели  на спаринг в категория до 25 кг. ,след като загуби от представителка на Благоевградския клуб Фолкън. 

Ивайла Йорданова  взе бронз в дисциплината спаринг при момичета 10-11 г.  в категория над 40 кг.

Това бе последното сътезание преди лятото,но тренировките и мероприятията продължават.

Следващият месец предсоти изпит за повишаване на степени.

Ръководството на клуба и треньорът Борислав Витков изказват благодарност за оказаната финансова помощ от Община Етрополе и на родителите на трениращите за моралната подкрепа и съдействие по време на тренировките и състезанията.

С пожелание за весело и безгрижно  лято! 

Спортен клуб „Хуа-Ранг“

гр.Етрополе 2180 

бул.“Партизански“№31

e-mail:hwa-rang@abv.bg