Етрополе

ПОРЕДНОТО ДОБРО ДЕЛО ИЗВЪРШЕНО ОТ ДАМСКИЯ КЛУБ ИНЪР УИЙЛ – ЕТРОПОЛЕ

Преди по-малко от половин година ние, дамите от клуба „Инър Уийл” Етрополе организирахме Благотворителна вечер на 17.11.2018 г. под мотото: „ Подкрепа и развитие на децата в град Етрополе”. Идеята, която се превърна в наша кауза бе изграждане, монтиране и въвеждане в експлоатация на детски кътове в ЦДЯ „Патиланци” –гр.Етрополе. Проектът възлиза на стойност 8 649,00 лв.
И ето днес, с настъпването на пролетта, ние успяхме да направим това, за което се борихме през тези месеци. Малките палавници от ЦДЯ „ Патиланци” вече могат да играят и да се радват на новата придобивка.
Ние дамите от „ Инър Уийл Клуб” гр. Етрополе изказваме огромна благодарност на всички присъстващи на Благотворителната ни вечер. На тези, които не успяха да присъстват, но се включиха в даренията, на всички участници,които помогнаха в организацията и вечерта.
Още веднъж Ви благодарим приятели ,че подкрепихте нашата идея. Без вашата помощ трудно бихме постигнали това и ще се радваме , ако и в бъдеще бъдете съпричастни към нашите каузи.
Нека заедно направим нашия град още по-приветлив. Нека помогнем на тези, които имат нужда от това, защото вярваме, че когато сме обединени всяка идея се превръща в реалност.
Вашата помощ и подкрепа до сега ни дават сили да продължаваме да се борим за още по-големи и мащабни проекти.

Източник – ФБ страницата на „Инър Уийл“ Етрополе:

https://www.facebook.com/%D0%9A%D0%BB%D1%83%D0%B1-Inner-Wheel-%D0%95%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5-135405693598192/?epa=SEARCH_BOX
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.