– Кой отговаря за парка при езерото и кога ще започнат да го поддържат?

На разходка с децата си носим метли и чували за боклук, за да изчистим парка,който никой не поддържа!
Счупени бутилки, стъкла, обелки от семки и препълнени кошчета … Кой отговаря за парка при езерото и кога ще започнат да го поддържат?

Аааа, забравих да кажа,че дойде една бригада, която засади цветя, но всички боклуци, кофички от цветята и др. Бяха забутани в едно ъгълче!

6 replies
 1. ...
  ... says:

  А защо трябва да има човек, който да чисти мизериите след вас? Научете се да пазите чисто и тогава протестирайте. Вместо да питате кой ще чисти научете и децата си за какво служат кошчетата за боклук и къде трябва да седят отпадъците им.

  Отговор
  • Марияна
   Марияна says:

   А щом сме го публикували , дали според Вас ние сме го направили ! Нашите деца са малки , но вече знаят къде се хвърлят отпадъците ! Не сме длъжни да чистим на мизерниците боклука !!??

   Отговор
  • ...
   ... says:

   Значи, ако обичате, не ни слагайте под общ знаменател всички майки. И когато кошчетата са препълнени с мизерии, би трябвало някой да ги изхвърли,от общината ли, от болницата ли, от Мир ли… и ние не знаем. За да бъде чисто трябва да има място,където да си хвърляме боклуките, а там няма, защото някой си не си е свършил работата. Не сме длъжни ние майките да носим метли и чували за отпадъци, но въпреки това го правим, затова, моля, замълчете си и недейте да упреквате никого.

   Отговор
 2. Анонимен
  Анонимен says:

  Явно не сте прочели публикацията до край ! Ние взехме метла , чували и ръкавици и изчистихме след мизерници , които замърсяват ! Чувалите , които събрахме с боклук още стоят там и няма кой да ги изхвърли , ние не сме длъжни да чистим след другите !!!!

  Отговор
 3. Рени Петкова
  Рени Петкова says:

  До ….
  След мен никой не чисти,чистя си аз и ако всеки го правеше щеше да е супер. Другото което е ,че за да си изчистим ,ние си носим чували за боклук ,защото кошчетата преливат. Преди 2 дни напълнихме чувалите и изхвърлихме всички кошове в тях и все още няма кой да ги извози! Защо?
  Днес имаше бригада пт 10-11 човека,които строшиха пейките от седене и знаете ли какво друго направиха… Изкараха тинята от езерото ,като съвсем демонстративно изхвърлиха кофите с тиня ,шумки и боклуци във тревистата част ,в долния край на парка! Значи изчистиха уж самото езеро и боклука от него на купчина в страни… Просто нямам думи!

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.