Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе

Подписан бе Констативния акт за установяване на годността на строежа Приложение №15 по изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе

Днес се състоя работна среща между екипите, отговарящи за изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради в Община Етрополе. Старта на срещата бе даден в 10:00 часа, като бе подписан Констативен акт за установяване на годността на строежа Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т.15 за строеж „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на блок № 19, № 20 и №21“ и блок „Етрополски бук“.
На срещата присъстваха екипа на Община Етрополе, който е ангажиран с изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, представител на фирмите изпълнители „Маридел 2012“ ЕООД и „ББК“ ООД, представител на фирмата осъществяващастроителен надзор – ДЗЗД „Супербилд“, представител на фирмата осъществяваща инвеститорски контрол – „Стройнадзор – НСН“ ООД и представители на собствениците на сдружението.
След подписването на Констативния акт за установяване на годността на строежа Приложение № 15 към чл. 7, ал. 3, т.15 от сградата на община Етрополе, присъстващите посетиха обектите.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.