Етрополе

Пролет, здравей!

Учениците от група „Владетели на компютрите“ по проект „Твоят час“ от СУ „Христо Ясенов“-Етрополепосетиха децата от втора група „Мечо Пух“ в ДГ „Слънчице“-Етрополена 21.03.2018г. Темата „Пролет, здравей!“ контрастираше на зимната обстановка навън, но пък наистина пролетното настроение дойде за малчуганите, тъй като каките и батковците им показаха един свят, много по-различен от ежедневието- светът на компютърната презентация.
Развитието на креативността, логическото мислене и дигиталните умения на ученицитена г-жа Цолова пролича в подготвените игри и подаръци за децата. Всички мъничета имаха желание да участват в поставените задачи.Освен отговори на въпроси по картини, теработиха по групи и правиха пролетни пъзели, които бяха изготвени от Ясеновци, а накрая всяко дете получи книгоразделител, направен от учениците.
Възпитаниците на госпожа Красимира Кънчева благодариха и поздравиха гостите с песента „Ало, ало, Слънчице“, която е и химн на детската градина.
„Ало, ало, слънчице, моля, покажи се!
На децата, слънчице, топло усмихни се!“

Това е и призив за пролетното обновлението, което всички очакваме. Усмивките на лицата на децата от градината и на групата „Владетели на компютрите“ показаха, че такива срещи ще има още.
Г-жа Цолов благодари за гостоприемството на г-жа Златарева, директор на ДГ „Слънчице“-Етрополе, на г-жа Кънчева и на децата от втора група „Мечо Пух“ и обеща, че ще има още такива срещи.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.