Етрополе

ОБЩИНАТА ЩЕ РЕМОНТИРА ЦЯЛОСТНО НЯКОЛКО УЛИЦИ В ГРАДА

От началото на месец април започна фрезоване и кърпене на пътни артерии в града. Ще бъде освежена пътната маркировка и възстановена целостта на пътните знаци. По заповед на Кмета Димитър Димитров специално назначена комисия от Общинска Администрация – гр. Етрополе е направила оглед и вече е дала своята оценка за най-належащите за от ремонт улици.

Община Етрополе предвижда цялостно ремонтиране на няколко от тях. Ще бъдат изцяло подновени настилките на ул. „Оборище”, ул. „27 Ноември” /от бул. „Руски” до бул. „Партизански”/, ул. „Никола Михайлов”/ от бул. „Руски до бул. „Партизански”/.
Наред с почистването и ремонтните дейности се дава старт на озеленяване и облагородяване на паркове и градинки в Етрополе. Предвижда се и засаждане на храсти и цветя на много места в града.

3 replies
 1. Н.Станчев
  Н.Станчев says:

  Трябва да освежите и подновите олигофрените, които чупят и съсипват всичко, което се направи.

  Отговор
 2. Анонимен
  Анонимен says:

  Няма лошо че са решили да преасфалтират тези улици , но незнам как се избират явно не се гледа натовареност , защото Тодор Пеев е натоварена колкото Руски (реално Ал.Атанасов и Тодор Пеев са продължение на Руски от часовника надолу) , а години наред е в окаяно състояние , даже сега са изрязали да кърпят и половината дупки ще си останат…

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.