*

„Нова година – нов късмет!“ са казали старите българи.

Но освен нов късмет, ние искрено се надяваме, че всички наши партньори и приятели на Сдружение „За Етрополе” ще проявят интерес и към промените, които осъществихме на сайта на Сдружението – www.zaetropole.com. Промени, които обмисляхме дълго време, за да решим как да го направим по разнообразен, интригуващ и разбира се, още по полезен. Как да изградим една нова и съвременна визия на нашето сдружение?

Амбицията ни е той да се превърне в място не само за полезна и забавна информация, но и в дискусионно пространство за различни идеи и мнения. Освен променения външен вид на сайта ни, улеснената навигация и цялостното осъвременяване, въвеждаме и нови раздели „Каузи“, „Интервюта“ и“Калейдоскоп“.

Същевременно запазихме и традиционните „Етро ретро“, „Етрополски творци“, „Личности“, „Култура“, „Новини“. Отворени сме към нови партньорства и възможности, за да развиваме потенциала на града ни в икономически, социален и културно-образователен план.

Изказваме специални благодарности на Style net – https://designtohtml.net/ и на Диди Данова! От самото начало на сайта – разработката, дизайна, изработката и подръжката сме заедно!

Благодарим ти Диди!

Линк към сайта: http://www.zaetropole.com