T MARKET отваря врати в Етрополе

На 14 ноември /четвъртък/ от 8:00 часа ще бъде официалното откриване на новия магазин на водещата верига за хранителни стоки T MARKET в Етрополе – бул. „Партизански“.

Той е 74-и в страната за веригата магазини, която вече ще присъства в 39 града.

Новият T MARKET ще предлага на своите клиенти разнообразни и качествени хранителни продукти от български и чуждестранни производители и атрактивни промоции.

Магазинът ще има обичайната голяма зона за плодове и зеленчуци, собствена кухня, в която ще се приготвят топли ястия и продукти на грил, сектор за био и органик храни и зона с нехранителни продукти.

“Супермаркет близо до дома и работното място” е водещо условие при планирането на локациите за обектите на веригата, която поставя като свой приоритет отварянето на нови магазина в по-малките градове и населени места.
Вярваме, че той ще се превърне в доверен партньор в ежедневното пазаруване на всички домакинства в Етрополе!
Очакваме ви!

Допълнителна информация:

T MARKET е собственост на „Максима България“, част от международния холдинг MAXIMA Grupe. Компанията оперира на българския пазар от 2005 г., като за 14 години успя да се нареди сред водещите вериги за търговия с бързооборотни стоки в страната и да се превърне в доверен партньор в ежедневното пазаруване на домакинствата.

T MARKET е и сред най-желаните работодатели в страната и има над 1600 служители. Като работодател компанията инвестира в хората и техния потенциал за развитие. А в стабилните екипи от професионалисти, които през годините се изградиха в цялата страна, се крие и част от формулата за успех и неспиращо разширяване на мрежата от магазини на веригата T MARKET.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.