13-ТИ МЕМОРИАЛЕН ТУРНИР ПО ВОЛЕЙБОЛ „АСЕН БОРИСОВ“

На 22.10.2017г. в град Етрополе в спортна зала „Чавдар“ ще се проведе мемориалният турнир по волейбол „Асен Борисов“. В надпреварата ще вземат участие мъжките отборите от Висшата лига „Ботев“-Ихтиман и „Град“-Белоградчик, както и домакините от Етрополе. Надпреварата започва в 10.00ч. като първата среща ще противопостави отборите на Етрополе и Ботев-Ихтиман. Официалното откриване ще бъде от 11.30ч.
Турнир“Асен Борисов“ се провежда за тринадесети пореден път и е в памет на нашите приятели: Асен Борисов-Председател на ВК“Етрополе“ до 2005г.; Цанко Цанков-дългогодишен председател на съдийската колегия по волейбол в Етрополе и един от основателите на волейбола в нашия град; Ивайло Гръбчев-бивш състезател на клуба и съдия по волейбол; Димитър Йотов-състезател по волейбол, шампион на България с мъжкият отбор на Миньор-Бухово; Георги Блиев- доайена на волейбола в Етрополе.
Смятаме, че с провеждането на този турнир ние винаги ще си спомняме за тях и за това, което те правеха за популяризирането на волейбола в нашия град. Такива хора не трябва и не бива да бъдат забравяни никога.

Източник:

Фейсбук страницата на ВК „ЕТРОПОЛЕ“

http://www.facebook.com/vetropole?fref=ts

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.