*

На 38 години от град Елин Пелин. Инженер, специалност “Управление на транспорта”. Занимава се с частен бизнес. Два мандата общински съветник от квотата на ВМРО. В настоящият момент, по време на третия си мандат е председател на Общинския съвет на Община Елин Пелин. Член е на управителния съвет на НАПОС-РБ. През месец април, тази година е избран за контрольор на Сдружението на Югозападните общини.

Семеен с едно дете.

На 36 г., от с. Бели Искър, община Самоков. Завършил в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност „Връзки с обществеността“.

Работи в сферата на медиите, като продуцент, автор и водещ на различни радио и телевизионни формати. От 2019 г. е кмет на с. Бели Искър вече втори мандат. От началото на тази година е член на Управителния съвет на „НСККРБ“. Заместник-председател е на Национално движение „Бащино огнище“, което е учредено през 2022 г.

Бакалавър по Българска филология  и  магистър  по История и защита на културно-историческото наследство в Република България. Докторант в ТУ. По професия – учител, автор на документални филми, свързани с живота и делото на бележити българи. Семеен с две деца. 

На 30 години. Роден в град София, понастоящем живее в град Драгоман.

Бакалавърска степен от УНСС, специалност „Икономика и човешки ресурси“. Получава магистърска степен в икономическия университет в гр. Катовице – Полша, специалност „Мениджмънт в туризма“. Понастоящем се занимава с информационни технологии, специалист компютърни мрежи и системи.

Почетен професор на Висшето военноморско училище, експерт по антитероризъм, национална и международна сигурност, автор на 15 книги и множество филми за древната българска цивилизация. Работил е като директор на анализите в Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност.

На 31години. Завършила е Югозападния университет в град Благоевград, специалност „Култура и медии“. В момента работи като журналист, а също е позната и като поетеса с псевдоним Светлана Бошов. Семейна с едно дете.

На 50 години. Роден в град Самоков.

Занимава се с частен бизнес в сферата на туризма.

Семеен с едно дете. 

На 61 години, живее в град Самоков. Завършил е Медицинския университет в гр. София и гр. Варна. От 38 години работи в системата на здравеопазването – РЗИ – Софийска област. Семеен с две деца.

От град Костинброд.  Магистър по „Археология“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Експерт-оценител на антики. С дългогодишен опит като специалист в регионални и национални инфраструктурни обекти.

От град Копривщица.  Инженер, специалност по информационни технологии, завършил две педагогически магистърски програми във Великотърновския университет. В момента продължава образованието си в Тракийския университет в Стара Загора. Преподавател в училището в гр. Копривщица и председател на читалищното настоятелство в града.

От град Етрополе. Висше образование „Киберсигурност на високите технологии“. Работи в областта на инвестиционното проектиране. Създател и председател на сдружение „За Етрополе“, реализирало редица патриотични инициативи. Семеен с едно дете.

На 36 години. От с. Априлово, община Горна Малина. Завършил е Стопанската академия в град Свищов, специалност „Международни икономически отношения“. В момента работи като офис мениджър във финансова институция. Семеен с едно дете.

Секретар на националното ръководство на ВМРО, с висше икономическо образование, депутат в 43-тото и 44-тото НС на Република България и председател на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата. Общински съветник, семеен.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!