*

С оглед случилото се в родината ни през последните няколко години, едва ли има по подходящ призив от Време е за ВМРО.

Честни, почтени и коректни, милеещи и мислещи за България и точно такива хора са необходими, за да се отлепим от дъното.

Каузите на ВМРО изцяло се припокриват с личните ми идеи и виждания и точно заради това съм в тази организация.

ВМРО е по скоро организация, а не партия. Знаете ли, никой и никога не ми е казвал, нареждал или пък вземал отношение към темите, които коментирам, тоест, всеки има пълна свобода на изказ и мнение, макар понякога това да влиза в разрез с „правилата“, особено по време на предизборна кампания. И точно това ми харесва във ВМРО.

Що се отнася до личните ми каузи те си остават непроменени:

Продължавам да смятам, че трябва да се работи целенасочено в посока развитие на туристическия бранш – културния, зимния, еко, историческия и селския туризъм. Има какво да предложим на гостите на Етрополе. Но преди всичко, за да се случи това нещо, е необходимо да се осигури перфектен достъп до града ни. А както е известно, без отлична инфраструктура, не е възможно развитието в която и да е сфера.

Акцентите трябва да се насочат именно към историческите ни забележителности, към прекрасната ни природа, към местните обичаи и традиции.
Но преди всичко е изключително важно хората да повярват в себе си, да повярват в доброто, да бъдат задружни, да бъдат по-добри и мъдри, чак тогава ще дойде просперитетът, както за града, така и за населението на Община Етрополе..

Винаги съм твърдял, че качеството на живот на всеки един българин зависи единствено и само от самия него, дори ако щете с изборите, които прави. Не преставам да се учудвам на онези, които не желаят да гласуват, които смятат, че по този начин ще накажат политиците, а то не е вярно. Наказват само себе си!

Разбира се, заплащането! Няма вариант да искаш хората да остават в България, когато им предлагаш обидно ниско заплащане, липса на добро отношение и ненормални условия на труд.

Когато родните ни „бизнесмени“, слязат от свръх скъпите, луксозни автомобили, яхтите и хеликоптерите си, когато най-накрая разберат, че трябва да инвестират в персонала, при това не само в заплати, а и в обучения, когато проумеят, че важните инвестиции не са само в нови къщи и вили по известни световни курорти, както и екзотични воаяжи, че смислените инвестиции са именно в хората, то тогава самите хора с радост ще останат тук в България.

От друга страна младите трябва да са наясно, че без образование, без допълнително придобити квалификации не ще имат какъвто и да е шанс на пазара на труда. За това, никога не преставайте да се усъвършенствате.

Основата върху която се гради всичко, винаги е била СЕМЕЙСТВОТО и семейните ценности.

Семейството, онова задружното, силното и мъдрото, онзи съюз между Мъжа и Жената, а не този, който се опитват да ни натрапват от ЕС и различните ЛГБТ организации.

Защото липсват ли първите седем години на човек, а те се изграждат именно в семейството, то бъдещето е обречено.

За това всички усилия на държавата в лицето на нейните политици трябва да се съсредоточат в добруването на всяко едно българско семейство и категорично да се противопоставят на Содом и Гомора.

Защото на родината ни са нужни решения, а такива предлага единствено ВМРО в своята предизборна програма и устойчива платформа. Забележете, това са изпълними решения, а не кухи и празни фрази целящи да привлекат още някой и друг глас.

Купуването и продаването на глсове е престъпление!