*

Българите не оценяват на каква свещена земя живеем и какви мистерии крие миналото на нашата територия. Невероятно сензационно твърдение предизвика разбунване на духовете на учени и историци у нас. А то е, че древната Атлантида се е намирала в България. Българите не оценяват на каква свещена земя живеем и какви мистерии крие миналото на нашата територия. Това категорично заявява професор Стамен Стаменов, експерт по паранормални явления.
Според изследванията на проф. Стаменов, древната Атлантида е била на територията на Етрополе, където е имало светилище, което е било наситено с много силна енергия. Той допълва, че нашата планета Земя е пълна с места, които са обитавани от представители на извънземни цивилизации, и които имат афинитет към духовните богатства на земните жители.

Стамен Стаменов е дипломиран физик и експерт по парапсихология и паранормални явления, родом от град Етрополе.  Завършил е авиационно въоръжение и ракетна техника в Долна Митрополия, във Висшето военновъздушно училище, както и е дипломиран в специалността „Автоматика и телемеханика“ към Техническия университет в София.

Етрополе

Професор Стамен Стаменов